Image

 

Werkplaats
____

 

Autobedrijf Collewijn is een allround autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor een APK en onderhoud, het wisselen van banden maar ook voor aircoservice, een complexe storing of grote reparatie. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk. Uw voertuig is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto en bedrijfswagen.

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Wij werken altijd op een zorgvuldige manier en gebruiken professionele en moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteits-eisen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. 

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Collewijn kunt u rekenen op de beste service.

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u keuze uit de volgende mogelijkheden:

  1. U maakt gebruik van ons vervangend vervoer of een leenfiets. 
  2. U maakt gebruik van de haal- en brengservice 
  3. U wilt graag op de reparatie wachten 

Wij zijn Autoprofijt 

Uw auto is u lief. Daarom wilt u graag dat uw auto met de beste service wordt onderhouden als het nodig is. Daar denken ze bij AutoProfijt net zo over! Wij zijn uw partner in auto onderhoud; met ruim 200 aangesloten garages is er altijd één bij u in de buurt.

Het voordeel van garages die bij AutoProfijt zijn aangesloten is dat zij alleen de beste onderdelen monteren. Maar uiteraard wel tegen een scherpe prijs! Want als grote organisatie kunnen we scherp inkopen en dat voordeel komt ten goede aan u als klant. Enkele keren per jaar versturen we ook onze speciale actiekrant waarin u veel aanbiedingen vindt. Daar profiteert u als klant van!

Kort samengevat: voor het controleren of vervangen van onderdelen is uw auto bij AutoProfijt in goede handen. Test ons maar!

Kennis: wij zijn Bosch Workshop Partner

Als universeel autobedrijf is het in deze tijd extra belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de laatste technieken. Zowel in diagnoseapparatuur maar ook in kennis van de autotechnicus is het erg belangrijk blijvend te investeren. Zo zijn wij Bosch workshop partner geworden. Dit houdt in dat onze werkplaats volledig onafhankelijk wordt ondersteund door de grootste auto elektronica leverancier Bosch.

Wij volgen diverse trainingen via het Bosch opleidingscentrum. Verder werken we met de meest geavanceerde diagnosemachine van Bosch als toevoeging op ons bestaande diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen we werken op dealerniveau, alleen dan voor een voordeliger tarief.

 

 

DSC_6268.jpg